Ostoskori  

Ei tuotteita

0,00 € Toimitus
0,00 € Loppusumma

Kassalle

Pyydä tarjous

Kahvilaan

Toimitusehdot

Minimitilausrajaa ei ole ja hintoihin sisältyy alv 24 %. Toimitamme tuotteita tässä vaiheessa vain Suomeen. Verkkokaupassamme tilauksia voi tehdä vain yli 18-vuotias ilman huoltajan hyväksyntää. 

Tuotteet ovat varastotuotteita mikäli tuotteen yhteydessä ei muuta mainita. Varastotuotteet lähetämme muutaman päivän kuluessa siitä kun maksu näkyy tilillämme. Jos tilaamasi tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, otamme yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla. Tuotteet joiden lisätiedoissa merkintä ”valmistetaan tilauksen perusteella”, pyrimme toimittamaan parissa viikossa tai sopimuksen mukaan. 

Toimituskulut 

Toimituskulut ovat 7,50 € tilauksen koosta riippumatta. Poikkeuksena kirjelähetykset (esim kortit) joista veloitamme 3,00 €/kirje. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Yli 100,00 € tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. 


Toimitus toiseen osoitteeseen 

Mikäli haluat lähettää tuotteen lahjaksi, toimitamme sen puolestasi antamaasi osoitteeseen. Kerrothan kassalla tämä toisen toimitusosoitteen. 

Lahjakortti 

Lahjakortti käsitellään normaalina tuotetilauksena jolloin lahjakortin antaja maksaa toimituskulut maksaessaan lahjakortin summan tilillemme. Lahjakortti voidaan myös toimittaa suoraan kortin saajalle (toimitus toiseen osoitteeseen). Lahjakortti tulee aina käyttää kerralla mikäli ei muuta ole sovittu. 

Palautusoikeus 

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettu tuote tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä kunnossa ja –pakkauksessa. Otathan yhteyttä ennen tuotteen palauttamista (info(at)cirkas.fi tai 050 305 1037). Mikäli et halua tilalle uutta tuotetta, maksamme ao hinnan tilillesi heti palautuksen saatuamme. 

Muut ehdot 

Pidätämme oikeuden hinnan- ja toimitusehtojen muutoksiin. Voimassaolevat hinnat ja ehdot ovat ne jotka tilaushetkellä on verkkokaupassamme ilmoitettu. 

Pyrimme toimimaan mahdollisimman luontoystävällisesti ja siksi pakkauslaatikot ja –materiaalit käytetään uudestaan. Tämä tarkoittaa käytännössä, että saamasi toimituksen pakkausmateriaali voi olla käytettyä mutta kuitenkin siistiä. 

Kaikki meille antamasi henkilö- tai tilaustiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti eikä näitä luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman erillistä lupaasi. 

Tilinumero ja nimi:     CIRKAS
IBAN:     FI7356707320017927
Pankin BIC-koodi:     OKOYFIHH