Ostoskori  

Ei tuotteita

0,00 € Toimitus
0,00 € Loppusumma

Kassalle

Pyydä tarjous

Kahvilaan

Maksuehdot

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi verkkokauppaamme. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Toiminta on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Checkout -maksupalvelun käyttäminen on helppoa. Teet vain verkkokaupassa tilauksesi ja valitset haluamasi maksutavan jolloin maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään meille. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Checkout on Checkout Finland Oy:n, y-tunnus 2196606-6, ylläpitämä palvelu.

 

Maksu luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppamme toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemät muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin meille. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.