Vuokrauspalvelu

Lopetamme vuokrauspalvelutoiminnan kevään aikana. Mietitkö kahvilan tai ravintolan avaamista tai astioitten vuokraustoiminnan aloittamista? Nyt meillä on astioita ym myytävänä, kaikki todella hyvässä kunnossa. Ota yhteyttä mikäli kiinnostaa.

 

Kahvila

Kahvilastamme saat suolaisia ja makeita leivonnaisia. Tutustu myös suosittuun kahvilabrunssiimme.
> Vieraile kahvilassa

Lahjaputiikki

Tunnelmallinen putiikki sijaitsee idyllisellä Stundarsin museoaluella.
Lahjaputiikista löydät sekä sisustustuotteita että paikallisia kädentaitotuotteita.
> Vieraile lahjaputiikissa

Ajankohtaista

Toukokuun aukiolot

Olemme avoinna toukokuussa keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 11-17. 5.6 lähtien avoinna joka päivä koko kesän (paitsi juhannuksena suljettu).

Syksyn aukiolot

Olemme syyskauden -22 auki kolme päivää viikossa, keskiviikosta perjantaihin. Näiden lisäksi auki myös brunssiviikonloppuisin, tapahtumien yhteydessä sekä erikseen sovittuna aikana. Aukiolopäivinä useimmiten tarjolla lounas sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Kesä tekee tuloaan…

Kesä on nurkan takana joten me päivitämme aukioloja. viikko 22 (30.5 – 5.6) olemme auki tiistaista perjantaihin klo 11-17. Lounaaksi piirasta salaattipedillä, keittoa sekä club sandwich. Viikosta 23 (6.6->) lähtien meillä on auki viikon jokaisena päivänä pitkälle elokuuta (paitsi juhannuksena jolloin vedämme henkeä ja lataamme akkuja). Kesän lounasvaihtoehdot (6.6 alkaen) pääpiirteittäin näin: maanantaisin keitto tiistaisin…

aukiolot keväällä -22

Avaamme jälleen ensi viikon keskiviikkona, eli 6.4.2022. Aukiolot huhti- ja toukokuussa näin: keskiviikko, torstai ja perjantai klo 11-17 lauantai klo 11-16 Kesäkuusta lähtien putiikki ja kahvila auki päivittäin koko kesän.