Tule tekemään oma saippuasi

Opi tekemään oma saippuasi! Käsintehty saippua on iholle hellävarainen ja ympäristöystävällinen. Se myös puhdistaa tehokkaasti sekä ihon että siivottavat pinnat. Illan aikana valmistamme kahdenlaista saippuaa joista jokainen osallistuja saa mukaansa n 1 kg saippuaa. Käsitöihin hurahtanut harrastelijapuutarhuri ja monitaitaja Majvor Levälahti opastaa meitä valmistuksessa.
Ota mukaasi saippuan valmistamisessa tarvittavat 2 kpl vähintään kahden litran kulhoa jotka ovat joko lasia, lämmönkestävää muovia tai ruostumatonta terästä. Lisäksi tarvitset nuolijan ja sauvasekottimen (jos on), kertakäyttökäsineet, pitkähihaiset vaatteet sekä astiat saippuamassalle, esim tyhjiä maitotölkkejä, Pringlesrasioita tai silikonimuotteja. Tarvitset myös uunivuoan tai vastaavan jotta saat saippua-astiat kuljetettua kotiin. Huom. tarvikkeet saa hyvin puhtaaksi joten ovat käytettävissä illan jälkeenkin.

Aika: Keskiviikkko 11.3 klo 18 – 20.30
Paikka: Cirkas kahvila ja putiikki, Stundarsintie 5, Sulva
Hinta: 20 euroa sisältäen materiaalin, opastuksen sekä kahvituksen. Ilmoittautuminen viimeistään 8.3.2020 osoitteeseen info@cirkas.fi
Paikkoja on rajoitetusti.

Lisää samasta aiheesta