Vuokrauspalvelu

Lopetamme vuokrauspalvelutoiminnan kevään aikana. Mietitkö kahvilan tai ravintolan avaamista tai astioitten vuokraustoiminnan aloittamista? Nyt meillä on astioita ym myytävänä, kaikki todella hyvässä kunnossa. Ota yhteyttä mikäli kiinnostaa.

 

Kahvila

Kahvilastamme saat suolaisia ja makeita leivonnaisia. Tutustu myös suosittuun kahvilabrunssiimme.
> Vieraile kahvilassa

Lahjaputiikki

Tunnelmallinen putiikki sijaitsee idyllisellä Stundarsin museoaluella.
Lahjaputiikista löydät sekä sisustustuotteita että paikallisia kädentaitotuotteita.
> Vieraile lahjaputiikissa

Ajankohtaista

aukiolot keväällä -22

Avaamme jälleen ensi viikon keskiviikkona, eli 6.4.2022. Aukiolot huhti- ja toukokuussa näin: keskiviikko, torstai ja perjantai klo 11-17 lauantai klo 11-16 Kesäkuusta lähtien putiikki ja kahvila auki päivittäin koko kesän.

Brunssiviikonloput

Tulevat brunssiviikonloput: 9-10.4, 14-15.5, 11-12.6, 9-10.7 och 13-14.8 Pöytävaraukset joko s-postitse info@cirkas.fi tai viesti nroon 050 3051037. Lisätietoja kohdassa kahvilabrunssi.

Juhlat tiedossa?

Lopetamme vuokrauspalvelutoiminnan ja myymme nyt pois kaikki vuokratuotteet. Tarvitsetko isomman määrän laseja, astioita, tekstiileja tai koriste-esineitä esim jos olet avaamassa kahvilaa, lounasravintolaa tai vastaavaa? Tai aiotko aloittaa vuokraustoiminnan? Nyt kannattaa toimia, meillä myynnissa kaikenlaista ja kaikki tosi hyvässä kunnossa. Kiinnostunut? Ota yhteyttä joko info@cirkas.fi tai 050 3051037.  

väliaikaisesti suljettu

Olemme väliaikaisesti suljettu helmi- ja maaliskuussa. Avaamme jälleen myöhemmin keväällä kun aurinko lämmittää ja liikkuminenkin toivottavasti normalisoituu. Toivotan kaikille ihanaa ja tervettä kevättalvea.